Comencen els nous cursos i tallers de Can Laporta

L’equipament lúdic i cultural de la Jonquera ha programat un seguit d’activitats i tallers, de molts tipus i per a tots els gustos, pel quart trimestre de l’any.

Des d’activitat física a formació empresarial, passant per art o cursos de català! Can Laporta de la Jonquera ha organitzat un variat calendari de propostes lúdic-culturals, que dinamitzaran aquesta última etapa de l’any. El programa compta amb el suport de Dipsalut de la Diputació de Girona i de la Generalitat de Catalunya.

Sònia Martínez, alcaldessa de la vila, convida tothom “a donar un cop d’ull al díptic que teniu a la vostra disposició i on trobareu tota la informació de cada activitat. Teniu per triar i escollir, i us animem a participar en qualsevol de les propostes, perquè valen molt la pena”.

L’oferta és molt variada. Si voleu fer esport i mantenir-vos en forma, trobareu sessions de pilates, gimnàstica terapèutica i sardanes. Si en canvi voleu desenvolupar les vostres habilitats i aptituds artístiques, apunteu-vos al curs d’iniciació a la pintura, el de suport a pintors ja iniciats o el de punta de coixí. I, els nens i nenes podran passar-s’ho pipa amb el taller “Anem a pintar!”.

Voleu aprendre català? No dubteu i inscriviu-vos al Curs de nivell bàsic, dirigit als no catalanoparlants, i impartit per professors del Consorci per a la Normalització Lingüística. La gent gran de la Jonquera també tindrà una proposta: el Taller de la Memòria. A més, tindrà lloc una formació empresarial amb el taller: “Ingredients per a un associacionisme comercial eficient”, que impartirà Laura        López, directora de RetailCat (tindrà lloc el 14 d’octubre, de 10 a 14h).

Al díptic informatiu també HI trobareu tots els detalls de cada taller, així com informació relativa als pagaments i les inscripcions. Per apuntar-vos, ho podreu fer a Can Laporta, dins del següent horari: matins de dilluns a divendres de 10.30 a 13.30 h i tardes dilluns, dimarts i dijous de 17 a 20 h.