Can Laporta acull una jornada d’associacionisme comercial eficient

La formació, impulsada per l’Ajuntament de la Jonquera, va donar als assistents claus i eines en matèria de col·laboració i xarxa digital, sobretot en temps d’incertesa i inestabilitat.

Amb l’objectiu de proporcionar claus i estratègies sobre com exercir un lideratge positiu des de les associacions del sector del comerç, el passat dilluns 14 d’octubre es va celebrar a la Jonquera la jornada “Ingredients per un associacionisme comercial eficient”. La sessió, de 4 h de duració i totalment gratuïta per als assistents, va tenir lloc a Can Laporta, i va anar a càrrec de Laura López Puig, que va oferir coneixements teòrics i pràctics sobre col·laboració i sobre l’ecosistema i la xarxa digitals. També es va tractar la relació i vincle entre el sector públic i privat. El curs es va impartir amb una metodologia dinàmica i participativa, i amb la qual cada assistent va poder desenvolupar i redactar un pla per a la seva entitat.

La jornada va estar impulsada per l’Ajuntament de la Jonquera, amb el suport de la Cambra de Comerç de Girona i del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, i ha comptat també amb el recolzament i finançament de la Secretaria de Estado de Comercio i els fons FEDER, en el marc del “Programa de apoyo al comercio minorista 2019”.